Soini vuonna 2012: Jos ihmiset tietäisivät Suomen EU-sitoumuksista enemmän – syntyisi kapina!

30.6.2016

 

Alkuperäinen kirjoitus: http://mvlehti.net/2016/06/29/soini-vuonna-2012-jos-ihmiset-tietaisivat-suomen-sitoumuksista-enemman-syntyisi-kapina/

29.06.2016 18:06, 4098 lukukertaa

 

MTV kertoi vuonna 2012 asiasta, joka voi nyt olla mielenkiintoisempi kuin se silloin oli.

Kuvakaappaus: MTV

Kuvakaappaus: MTV

“Päätös oli sellainen, mitä se ei missään nimessä olisi saanut olla. Yhteisvastuun edistäminen, pankkiunionin perustaminen ja se, että vakuusmekanismista aletaan käydä velkakirjakauppaa, tietää suomalaisille lisää maksettavaa entisten lisäksi. Tämä ei edes vielä auta tähän kriisiin, koska tämä on euron kriisi, kilpailukykykriisi ja nämä lääkkeet ovat vääriä, Soini totesi MTV3 Uutisten haastattelussa.”

“Ikävä kyllä tämä ei ollut yllätys. Kun myötämäkeen juostaan ja rahahanat ovat auki, niin kauan niihin tavaraa tulee. Niin kauan kuin pörssipelureille annetaan rahaa, niin kauan ne siinä pelaavat.”

Kapina tulossa

KautokeinonKapina_kopio

Soini uumoilee, että auki oleva piikki saa suomalaiset pian barrikadeille.

“Tähän liittyy demokratian näkökulma. Näitä päätöksiä runnotaan läpi yön pimeinä tunteina ja kansa pidetään pimennossa. Jos ihmiset tietäisivät, mihin heidät on poliittisesti sidottu, täällä syntyisi suurempikin kapina. Se on tulossa, kun Suomi alkaa syksyllä leikata oman kansan toimeentulosta ja samaan aikaan otamme velkaa, jolla rahoitamme muiden pelivelkoja. Ei tällainen tule poliittisesti menemään läpi ilman seurauksia.”

Soinin mukaan Suomen tulisi laittaa piste velkojen takaamiselle.

“Suomen pitäisi ilmoittaa, että piikki on meidän kohdaltamme kiinni, emme maksa. Lisäksi meidän on tehtävä suunnitelma eurosta irrottautumiseksi. Nyt näyttää tulevan se totuuden heti, että joko me sitoudumme yhä enemmän ja enemmän maksamiseen tai sitten me astumme ulos. Nämä vaihtoehdot jäävät käteen pitkällä aikavälillä.”

MV: Mitä siis salataan?

 

Powered by Aava 3